top of page
Dagopvang
( 0 tot 4 jaar)

 

Onze dagopvang is elf uur per dag voor u beschikbaar van 07.30 uur tot 18.30 uur. Bij de deze vorm van dagopvang, waarbij uw kind op vaste dagen dagopvang heeft, heeft u de mogelijkheid om ongelimiteerd uw dag om te ruilen in dezelfde week.

Buitenschoolse opvang
( 4 tot 12 jaar)

 

Als kinderen uit school komen, willen ze gewoon doen wat ze leuk vinden. Eerst wat drinken, je verhaal kwijt en dan... lekker spelen! Bouwen met lego of samen een dansen voor de spiegel. Dollen met vrienden. Rustig een boek lezen of een spelletje doen, kan natuurlijk ook. Want na schooltijd is het tijd voor ontspanning.

Halve dagopvang
( 0 tot 4 jaar)

 

Kindercentrum Molukkertjes biedt u de mogelijkheid tot het afnemen van halve dagen. U kunt bij ons minimaal 1 halve dag per kind, per week, bij ons afnemen. Dit houdt in dat uw kind dan 5,5 uur gebruik maakt van de opvang per dag. U heeft de keuze voor de volgende tijden; van

7.30 uur tot 13.00 uur of van 13.00 tot 18.30 uur.

Vakantieopvang
( 0 tot 12 jaar)

 

Heeft u tijdens de zomervakantie opvang nodig voor uw kind? Dan kunt u een contract afsluiten met de geldigheidsduur van zes weken. De ingangs- en einddatum komen overeen met de weken zomervakantie welke geldt voor de regio Noord-Holland. Vakantieopvang is mogelijk vanaf een halve dag per week.

Onze diensten

Voor meer informatie kunt contact opnemen met onze afdeling Planning en plaatsing

 

Wij bieden verschillende opvangmogelijkheden voor zowel de buitenschoolse opvang als voor het kinderdagverblijf. Naast structurele opvang, altijd op contractbasis, bieden wij ook andere mogelijkheden. Wanneer u geïnteresseerd bent in opvang voor uw kind bij Kindercentrum Molukkertjes kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een rondleiding. Onze afdeling planning en plaatsing helpt u graag verder in het maken van de juiste keuze. Deze afdeling is bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur via telefoonnummer 020-221 35 86.

Flexibele opvang

 

Heeft u flexibele werkdagen of om een andere reden behoefte aan flexibele opvang? Wij bieden ook de mogelijkheid om de dagen flexibel per week of per maand af te nemen.

Incidentele opvang 
( 0 tot 12 jaar)

 

Naast structurele opvang, op contractbasis, is het mogelijk om incidentele opvang af te nemen. Bijvoorbeeld bij een extra studiedag op school, of omdat de thuissituatie hierom vraagt. Deze vorm van opvang wordt geboden aan ouders van kinderen die al gebruik maken van Kindercentrum Molukkertjes, maar ook aan kinderen die normaal gesproken geen gebruik maken van onze diensten.

bottom of page